Horoscop săptămînal. 12 – 18 iunie

Berbec
O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție.
Taur
Banii și bunurile comune cu alții reprezintă temele principale ale acestei săptămâni. Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale.
Gemeni
Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște o revigorare definitivă în această săptămână. Finaluri neașteptate, concluzii bulversante, desprinderi din relații și situații toxice. Este vremea marilor schimbări.
Rac
Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă în această săptămână. Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de foarte mulți ani.
Leu
Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte planuri de viitor.
Fecioara
Acasă în familie se conturează schimbări importante. Diferențele de mentalitate și de nevoi sufletești sunt mari și nu le mai poți ignora. Este bine să te gândești serios la familia ta și la ce îți dorești cu adevărat în segmentul domestic. Este vremea marilor schimbări.
Balanța
Foarte dinamice sunt în această săptămână relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obținerea unor acte, documente oficiale personale sau profesionale.
Scorpion
Energia de care beneficiezi în această săptămână te susține să începi o nouă etapă de viață. Dar mai întâi este nevoie să finalizezi etape vechi, relații și situații nemulțumitoare. Ești mânat de idealuri nobile, de gânduri mărețe însă numai tu singur poți decide ce este mai bine pentru tine.
Săgetător
Este o perioadă foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse mari să-ți reconfigurezi întreaga viață. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta foarte mult.
Capricorn
Săptămâna este favorabilă odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile.
Vărsător
Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Vei simți foarte clar că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-ai obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum.
Pești
Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *