Cei mai buni antreprenori. Invitați și premiați

Au fost desemnați cei mai buni antreprenori călărășeni ai anului 2016.
La 23 iunie, Consiliul raional a organizat tradiționala gală de premiere a celor mai buni oameni de afaceri, stabiliți în cadrul concursului raional ”Cel mai bun antreprenor al anului 2016”.
”Acest concurs este un stimulent bun pentru mediul de afaceri și, totodată, consolidează relațiile de colaborare între adminsitrația publică locală și mediul de afaceri”, a menționat Evghenii Tihonov, șeful Direcției Economie.
Prezent la eveniment, preşedintele raionului, Sergiu Artene, a transmis un mesaj de felicitare tuturor antreprenorii, mulţumindu-le, totodată, pentru aportul pe care îl au în dezvoltarea socio-economică a raionul Călărași.
În semn de înaltă apreciere pentru dezvoltarea mediului de afaceri din raion, contribuirea la formarea bugetului şi crearea noilor locuri de muncă, Consiliul raional le-a oferit diplome de merit și mici cadouri.
În acest an, în premieră, au fost premiați toți antreprenorii prezenți la eveniment, circa 40. Aceștia activează în toate domeniile existente în raion: comerț, construcții, agricultură, producere, prestări servicii.
”Au fost analizați indicatorii economico-financiari ai întreprinderilor pentru anul 2016 în comparație cu anul 2015. Toți cei care au avut o dinamică pozitivă au fost invitați la eveniment și, ulterior, premiați”, a explicat Evghenii Tihonov, după care a adăugat: ”Luând în considerare situația socio-economică destul de complicată în republică, noi am luat decizia să nu divizăm antreprenorii pe categorii și locuri. Au fost premiați toți, pentru că au meritat”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *