Strigăt de mamă: ”Vă rog, salvați-mi copilul!”

Vlad Ceban din satul Racovăţ, raionul Soroca a fost diagnosticat cu cancer osos acum un an. Acesta urmează un tratament anticancer într-o clinică din Turcia, scrie ziarul local ”Observatorul de Nord”.

Din luna iulie, de când băiatul se află la Istanbul, alături de el se află mama sa, Rodica. Potrivit dânsei, tratamentul lui Vlad este benefic, medicii sunt optimişti în privinţa însănătoşirii sale, iar Vlad, ca un bărbat adevărat, înfruntă toate durerile cu mare răbdare.
Istoria lui Vlad Ceban o aflați AICI.
Şi Rodica Ceban este o femeie puternică şi doar rareori, când îşi vede copilul dormind liniştit, o năvălesc emoţiile şi lacrimile. Şi asta de teamă că familia sa nu va putea acoperi tratamentul copilului în continuare, or aceştia nu dispun de banii necesari (estimat la circa 80 mii de euro). Iar donaţiile venite de la oamenii solidari cu durerea acestei familii sunt, din păcate, insuficiente.
Familia Ceban şi-a scos în vânzare afacerea de familie – un magazin alimentar, dar deocamdată nu a reuşit să-l vândă, iar fiecare zi şi fiecare leu, în cazul lui Vlad, contează mult. Astfel, femeia disperată a lansat un apel video pe internet, în care imploră să le venim în ajutor: „Vreau să-mi cer iertare pentru emoţii. Vlăduţ puţin se odihneşte, când vorbesc cu el îmi este foarte greu să-mi reţin emoţiile. Vă rog! Copilul meu vrea şi merită să trăiască… Ajutaţi-l, Vă rog!”, spune doamna Rodica Ceban în mesaj.

Vă îndemnăm la solidaritate! DONEAZĂ PENTRU VLAD, SALVEAZĂ-I VIAŢA!
Donații prin sms, dăruiți-i lui Vladuț 45 de lei. Abonații: Moldcell sms la nr 2910 cu text „Vlad”; Unite sms la nr 9002 cu text „Vlad”; Moldtelecom pot apela de pe fix nr 090009002.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *