Crimă odioasă la Călărași

Un bărbat de 53 de ani din Pitușca a fost ucis cu bestialitate de doi tineri de 24 și 26 de ani din aceeași localitate. Poliția presupune că între ei s-ar fi iscat un confict, după ce ar fi băut împreună, anunță protv.md .
Alertați de cățiva săteni, care au auzit țipete din curtea gospodăriei, polițiștii au venit și au dat peste un tablou de groază. Unul dintre tinerii, suspectați de omor, era chiar lângă cadavru și bea vin. Totul s-a întâmplat miercuri seara, iar localnicii spun că au văzut multe lucruri ciudate.
Potrivit poliției, cei doi tineri ar fi băut împreună cu victima în curtea unuia dintre suspecți.
Veronica Jacota, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție din Călărași susține că bănuiții i-au fi aplicat victimei mai multe lovituri, cu mâinile și cu picioarele. Nu se știe totuși ce i-ar fi determinat pe tineri să-l bată pe bărbatul de 53 de ani, pe care sătenii îl descriu ca fiind liniștit.
Bărbatul locuia singur de ceva timp, întrucât soția și cei doi fii ai săi sunt plecați peste hotare. Potrivit primarului din Pitușca, Ionila Lozovan, cei doi suspecți erau scandalagii.
Cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă 15 ani de pușcărie.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *