Expresul.com devine Expresul.md


Cel mai vizitat site din regiune își schimbă numele și trece de pe COM pe MD. O modificare logică, ce ar fi trebuit să se întâmple mult mai demult. Vrem să vă anunțăm că ambele adrese vor fi active, doar că Expresul.md devine principala adresă.
Odată cu acest lucru, au fost făcute și alte modificări, cum ar fi:

  • Viteza de încărcare a site-ului este acum de 2-3 ori mai mare decât era anterior;
  • A fost adăugat un sistem de comentarii bazat pe comentariile de pe Facebook;
  • Au fost eliminate unele elemente inutile;
  • A fost rezolvată problema cu direcționarea către diverse site-uri, despre care ne-au relatat vizitatorii site-ului nostru.

Totodată, Expresul.md devine primul site din cadrul Asociației Presei Independente din Republica Moldova care implementează Instant Articles de la Facebook și AMP de la Google. Pentru utilizatorul simplu aceasta înseamnă că articolele noastre se vor încărca aproape instant de pe dispozitivele mobile. Până nu demult aceste soluții erau implementate în regim de testare, iar de astăzi, oficial intră în vigoare.
De asemenea, suntem primul site din cadrul API care a implementat https, ceea ce înseamnă că datele transmise către Expresul.md nu vor putea fi interceptate de terțe părți.
Vrem să menționăm că Expresul este cel mai vizitat site din regiune, cu circa 20-25 de mii de persoane care ne vizitează lunar și, totodată, unul din cele mai vizitate site-uri din cadrul API.
Vom continua să lucrăm asupra îmbunătățirii atât a conținutului cât și a soluțiilor tehnice pentru a oferi vizitatorilor noștri cea mai rapidă informație în pas cu cele mai noi tehnologii.
Vă mulțumim că sunteți cu noi!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *