Prăjitură cu banane

Ingrediente: 120 gr unt topit, 500 gr biscuiţi sfărmaţi, 500 gr zahăr pudră, două ouă, 250 gr de unt la temperatura camerei, trei banane feliate, două conserve ananas (fără sirop), 5 linguri de frişcă, cireşe şi nuci pisate pentru decor.
Mod de preparare: Amestecați biscuiţii sfărmaţi şi untul topit pentru a obţine crusta prăjiturii. Amestecul obținut se pune într-o tavă rotundă.
Separat, se bat ouăle, zahărul şi untul rămas, până se obţine un amestec cremos. Se pune peste crusta din tavă şi se adaugă feliile de banane şi bucăţile de ananas. Se ornează cu un strat subţire de frişcă, nuci şi cireşe.
Prăjitura se lasă la frigider peste noapte. A doua zi poate fi savurată.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *