Au fost prinți și prințese pentru o zi

printese
În fotografie: Învingătorii concursului ”Prinți și prințese”

Au defilat pe scena Casei Naționale de Cultură din Nisporeni – 25 de fetițe și doi băieței, cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani, care au venit din tot raionul. Au venit să-și încerce norocul la concursul ”Prinți și prințese”.
”Un astfel de concurs a fost o premieră pentru Nisporeni și a încîntat publicul, participanții și părinții lor”, a declarat pentru ”Expresul” Aliona Popovici, organizatoarea evenimentului, tot ea  șefă coordonatoare în cadrul Casei Naționale de Cultură din Nisporeni. Dânsa a recunoscut că s-a inspirat de la un eveniment similar care a avut loc, acum trei ani, la Ungheni, pe când ea era angajată a Palatului de Cultură din Ungheni.
”Copiii sînt frumoși și talentați oriunde, iar tot ce e frumos nu poate avea hotare și merită să fie pus în valoare”, a subliniat Aliona Popovici, precizînd că, grație acestui concurs, a reușit să descopere mulți copii talentați la Nisporeni.
Fiecare participant a avut de trecut două probe, pentru a convinge juriul că este cel mai frumos personaj din basme, dar și cel mai talentat. Au recitat, au dansat, au cîntat, au prezentat fragmente teatralizate, au defilat, prezentându-și costumele personajelor din povești.
Titlul și coronița de prințesă i-a revenit Anei-Maria Necula din orașul Nisporeni, în vârstă de cinci ani, iar prinț a fost desemnat Aurel Florea, tot de cinci ani și tot din Nisporeni.
Și ceilalți participanți au fost menționați. La final, au primit și ei coronițe. Au primit în dar și dulciuri, și jucării.
Premiile au fost oferite de primăria Nisporeni, care a cheltuit în acest scop circa cinci mii de lei.
”A fost o sărbătoare foarte frumoasă, în care și cei mari, și cei mici au pășit pentru o zi în lumea poveștilor, unde totul este frumos și bine”, a mai spus Aliona Popovici. Dânsa și-a exprimat  încrederea că ”Prinți și prințese” de la Nisporeni va avea continuitate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *