FOTO | Peste jumătate de kilogram de bijuterii din argint, confiscate la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni

vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, România,   împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 610 grame de bijuterii, pentru  care o femeie din R. Moldova nu a putut prezenta documentele legale, se arată într-un Comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. 
În data de 21 octombrie a.c., în jurul orei trei, noaptea, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Galina A., în vârstă de 47 de ani, din Republica Moldova, pasageră într-un microbuz marca Volkswagen.
În baza analizei de risc şi a informaţiilor deţinute de poliţiştii de frontieră s-a solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanelor şi bagajelor aflate în microbuz. Echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în buzunarele hainei Galinei A., 155 de bijuterii din metal alb (presupus a fi argint),  în greutate totală de 610 grame, pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale.
Bijuteriile au fost reținute în vederea confiscării. Femeii i-a fost aplicată o sancțiune sub formă de amendă în valoare de 8.000 de lei, pentru nedeclararea bunurilor.
vama img6 img5 img4 img3 img2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *