FOTO | Peste jumătate de kilogram de bijuterii din argint, confiscate la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni

vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, România,   împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 610 grame de bijuterii, pentru  care o femeie din R. Moldova nu a putut prezenta documentele legale, se arată într-un Comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași. 
În data de 21 octombrie a.c., în jurul orei trei, noaptea, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Galina A., în vârstă de 47 de ani, din Republica Moldova, pasageră într-un microbuz marca Volkswagen.
În baza analizei de risc şi a informaţiilor deţinute de poliţiştii de frontieră s-a solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanelor şi bagajelor aflate în microbuz. Echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în buzunarele hainei Galinei A., 155 de bijuterii din metal alb (presupus a fi argint),  în greutate totală de 610 grame, pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale.
Bijuteriile au fost reținute în vederea confiscării. Femeii i-a fost aplicată o sancțiune sub formă de amendă în valoare de 8.000 de lei, pentru nedeclararea bunurilor.
vama img6 img5 img4 img3 img2


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *