Horoscop săptămînal. 24 – 30 octombrie

horoscopBerbec
Sînt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională. Dar, în paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești!
Taur
Începi săpătmîna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gîndești la priorități. E timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.
Gemeni
Săptămîna te predispune la a te gîndi mai mult la tine și la planurile de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sînt locul de muncă și sănătatea.
Rac
În prima parte a săptămînii se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională. Depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.
Leu
O săptămînă interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Vor apărea în preajma ta oameni care te vor sfătui de bine.
Fecioara
Ești animat de gînduri mărețe. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă ție rolurile principale. Prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine.
Balanța
Săptămîna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor sau datorită partenerului de viață e posibil să plătești daune serioase.
Scorpion
Socialiazarea este activitatea de bază din această săptămînă. Sînt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.
Săgetător
Ai multe de făcut la serviciu, de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegi, pentru a te sprijini.
Capricorn
Prima parte a săptămânii îți aduce alături prietenii dragi și de încredere. Acordă atenție sporită ambianței de la locul de muncă. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase în calea ascensiunii tale sociale.
Vărsător
Prima parte a săptămînii este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare.
Pești
O săptămînă cu multe întîlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Discuții aprinse de la bani și bunuri.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *