VIDEO | Ungheneni suspectați pentru comercializarea marijuanei în cantități deosebit de mari

Imagine: igp.gov.md

Imagine: igp.gov.md
Imagine: igp.gov.md

Trei membri cu vârsta cuprinsă între 17 și respectiv 30 de ani, în frunte cu organizatorul grupului infracțional de 51 de ani, stabiliți cu domiciliul în orașul Ungheni, au fost suspectați pentru comercializarea marijuanei în cantități deosebit de mari, notează UNIMEDIA.
Capul grupului a fost anterior judecat, la moment fiind cercetat și pentru unele tâlhării săvârșite în zona de nord a țării.
Imaginile de la reținere sunt prezentate în video pe site-ul Inspectoratului General al Poliției. Reținerea a avut loc în orașul Ungheni în timp ce suspecții realizau substanțe narcotice.
Polițiștii au stabilit că membrii grupului au format o schemă de punere în liberă circulaţie a substanţelor narcotice pe tot teritoriul țării prin intermediul a 40 de persoane. Intermediarii primeau marfa și o comercializau în diferite zone ale țării.
În urma perchezițiilor la casele membrilor grupului au fost depistate mijloace băneşti marcate în sumă de 11000 de lei. Au fost ridicate aproximativ 5 kg de marijuana în valoare de 150 de mii de lei, o armă cu ţeava lisă fără acte de provenienţă şi o armă cu lunetă cu ţeava ghintuită de calibru 5,45 fără acte, la fel s-au ridicat telefoane mobile şi tehnică de calcul.
Dacă vinovăţia suspecţilor va fi dovedită, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *