VIDEO | Un șofer nărăvaș și-a ”arătat mușchii” într-o benzinărie din raionul Ungheni. Ce pedeapsă a primit

benzinaÎn miez de noapte, un şofer pus pe ”fapte mari” s-a dat în spectacol în faţa angajaţilor unei benzinării din raionul Ungheni. Aceștia, la rîndul lor, priveau calmi, fără să întreprindă ceva pentru a-l calma de conducătorul auto.
Inspectoratul Național de Patrulare imediat s-a și autosesizat. ”Astfel, ca urmare a acțiunilor comune întreprinse de angajații INP și IP Ungheni și Fălești, s-a stabilit că incidentul a avut loc în noaptea de 31 iulie spre 1 august, în jurul orei 2:00,  la stația Peco din satul Sculeni, raionul Ungheni, iar persoana care se afla la volanul automobilului de model ”Audi” s-a dovedit a fi un bărbat   de 27 de ani, locuitor al satului Călugăr, raionul Fălești”, se anunță în comunicatul remis presei.
Șoferul nărăvaș s-a ales cu un  proces-verbal și a fost sancționat  pentru deteriorarea drumurilor, pasajelor de nivel, mijloacelor tehnice de dirijare a circulaţiei rutiere, altor instalaţii rutiere, încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor și nerespectarea indicatoarelor rutiere de interzicere. I s-au aplicat 3 puncte de penalizare și cu ridicarea plăcuților de înmatriculare.

Deoarece conducătorul auto avea deja acumulate 12 puncte de penalizare și a mai acumulat trei, depășind astfel numărul de puncte permis prin legislație, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au solicitat organului competent ridicarea dreptului de a conduce un automobil pe un termen de 12 luni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *