Prăjitura ”Amor, amor”

retetaINGREDIENTE:
185 grame biscuiți cu cacao, 185 grame biscuiți cu lapte, 80 grame zahăr, 200 g făină, 80 grame de cacao,  50 grame unt,  1 litru de lapte, 1 gălbenuș, 1 sticluță esență de vanilie.
MOD DE PREPARARE:
Se amestecă zahărul, făina, cacao, pînă se omogenizează, apoi se adaugă laptele și se pune pe foc, la intensitate mică, amestecînd mereu. Se adaugă și gălbenușul, untul și esența de vanilie. Cînd incepe să fiarbă, se oprește focul și se lasă să se răcească. Caîd e gata, se toarnă pe biscuiți și aceștia se pun într-o tavă adîncă. Se distribuie în funcție de forma dorita.
Se pun la frigider timp de 1-2 ore, ca să se răceasca și să se întărească.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *