„Midnight Girl” – un nou single de la trupa The Wax Road din Ungheni

The-Wax-Road-MG-live
Tinerii de la „The Wax Road” vin cu o nouă surpriză – al treilea single de pe albumul lor de debut, care urmează să apară cât de curînd.
Este vorba despre „Midnight Girl”, o piesă în stilul care deja i-a consacrat pe tinerii rockeri din Ungheni.
Probabil vă așteptați la un alt video dedicat produselor oferite în cadrul campaniei de colectare de fonduri, însă The Wax Road au pregătit ceva nu mai puțin special. Odată pomeniți în studiou, au decis să filmeze o serie de live-uri, totodată oferindu-ne posibilitatea să vedem unde își înregistrează ei albumul de debut.
Deja ați auzit varianta oficială a piesei Mignight Girl lansată foarte recent, iar acum, pînă ajungeți la un concert The Wax Road, aveți posibilitatea să ascultați și chiar să priviți varianta ei live.

Seria de live-uri a fost filmată de echipa VOLT Cinematography și înregistrată în studioul MUST MUSIC prin care trebuie să treacă și întreg viitorul album.
Vă amintim că trupa se află în perioada campaniei de colectare de fonduri pentru albumul de debut pâna la 30 August, unde ținta lor este să strângă 5000€. La moment aceștia au colectat doar 1508€.
Pentru a-i susține accesați: igg.me/at/thewaxroad sau thewaxroad.com
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *