VIDEO | Învățător din Ungheni reținut pentru acţiuni perverse față de copii. Riscă pînă la 7 ani de închisoare

prof
Un învățător din cadrul unei instituții de învățămînt din Ungheni, de 44 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de acţiuni perverse față de copii, comunică Inspectoratul General al Poliției.
În cadrul Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigație a parvenit o informație precum un învățător de clasele primare, în cadrul lecţiilor, întreprindea acţiuni perverse cu elevii.
Poliția în comun cu Serviciul Informaţii şi Securitate au instalat în perioada lunilor mai-iunie, curent, camere de supraveghere în care demonstrează că învățătorul, în cadrul orelor, a întreprins acţiuni perverse cel puţin faţă de doi băieţi de opt ani, exprimate prin atingeri  indecente, precum şi alte acţiuni cu caracter sexual.

Totodată, învățătorul a întreținut în incinta clasei de învăţămînt al liceului  de mai multe ori, în afară orelor de predare, raporturi homosexuale şi alte raporturi în forme perverse cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv şi un fost profesor al acestei instituţii de învăţămînt.
Pe cazul dat, în comun cu Secţia specializată a Procuraturii Generale actualmente se efectuează urmărire penală, iar în cazul dacă persoana va fi găsită vinovată, riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 7 ani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *