În acțiune

ambasador Colega noastră, Natalia Junghietu, și-a început activitatea de Ambasadoare a bibliotecii. La finele săptămînii trecute, le-a vorbit membrilor organizației neguvernamentale ”Adăpost şi alinare” despre propria experienţă în ceea ce privește susţinerea unui discurs.
Pe 7 iulie, aceștia s-au adunat la Biblioteca ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. Natalia le-a povestit ce înseamnă un discurs public. Or, arta de a vorbi în public este o forţă de a-i convinge pe ceilalţi. Cum? Ce trebuie să cunoaştem? Care este conţinutul unui discurs? Care sînt întrebările pe care trebuie să ni le punem înainte de a pregăti un discurs? Ce facem cu emoţiile, mimica, gesturile? Acestea au fost întrebările la care cei prezenți au aflat răspunsul. A fost organizat și un joc interactiv, astfel că doritorii au exersat susţinerea unui discurs, respectînd structura lui, dar și celelalte sfaturi oferite de Natalia Junghietu.
”Mulţumim mult ambasadoarei noastre, care a îndemnat publicul să beneficieze de serviciile bibliotecii, contribuind astfel la creșterea imaginii instituţiei noastre”, a menționat, la finalul întîlnirii, Aliona Manciu, șefă serviciu asistență metodologică la bibliotecă.
De notat că informațiile oferite de Natalia Junghietu au fost acumulate în cadrul unui trening organizat recent de Asociația Presei Independente, la care ea a participat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *