Horoscop săptămînal. 11 – 17 iulie

horoscopBerbec
Te așteaptă cîteva clipe de vis în săptămîna aceasta. Vei avea parte de suficientă libertate încît să te apuci de ce vrei tu. Vei trăi niște momente asemănătoare cu ieșirea dintr-o temniță lungă și chinuitoare.
Taur
Ești favorizat în Casa Carierei din toate punctele de vedere: ideile tale nu vor produce doar bani, ci vor atrage respectul colegilor care nu au încăput pînă acum de tine. Din punct de vedere amoros, e posibil ca lucrurile să scîrțîie, însă nu e nimic grav.
Gemeni
Se anunță o nouă relație de iubire la orizont, așa că pregătește-te pentru momente de tandrețe cum nu ai mai visat. E timpul să îți oferi o șansă la fericire după săptămînile de agonie prin care ai trecut.
Rac
Săptămîna următoare este marcată de o serie de frămîntări interioare. Multe întrebări nu își vor găsi răspunsul nici în intervalul următor, însă fiecare pas făcut înainte te va îndepărta tot mai tare de probleme.
Leu
Vei sta foarte bine la capitolul comunicare, cu mici excepții. Vor fi multe probleme pe care le vei întîmpina la locul de muncă, însă cu talentul tău oratoricesc le vei rezolva la timp. Zile favorabile: marți și miercuri.
Fecioara
Apar cîteva secvențe crispate în plan amical, însă nu e cazul să disperi. Numele tău va căpăta notorietate tot mai mare și asta te va ajuta să atingi vîrfuri importante din punct de vedere carieristic.
Balanța
Activitățile de zi cu zi vor crește în intensitate mai ales spre finalul săptămînii. Nu te vei lămuri cît rău și cît bine vei face cu franchețea ta, dar nici nu trebuie să pui mare preț pe morală cînd știi că faci lucrurile din convingere.
Scorpion
Mare atenție la administrarea bunurilor. Problemele cu banii se acutizează mai ales în zilele de miercuri și joi, cînd planul cosmic este ușor zdruncinat de efectele lunii noi produse în zodia Rac.
Săgetător
Se anunță o perioadă plină de negocieri cruciale. Trebuie să te axezi mai mult pe latura ta persuasivăp pentru că acum te afli în perioada care te avantajează cel mai mult în obținerea unor succese de lungă durată.
Capricorn
Mare grijă la cum îți gestionezi viața. Pot apărea probleme de sănătate uriașe din cauza stresului pe care singur ți-l produci. Bîrfele și comentariile celor din jur te vor debusola, deci ia cu tine cele mai puternice arme pentru a face față răutăților.
Vărsător
Se poate spune că vei avea parte de o săptămînă sub patronajul plăcerilor. Unele dintre plăcerile tale pot părea extrem de ciudate pentru cei din jur, dar tu trăiește-ți viata așa cum vrei.
Pești
În perioada de luni pînă miercuri te așteaptăp o perioadă fructuoasă din toate punctele de vedere. Sînt trei zile în care obții succese pe toate planurile. Zile favorabile: luni, joi și sîmbătă.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *