FOTO | Salvatorii au intervenit la Ungheni. Mii de foi de ardezie urmează să fie reparate și înlocuite

Foto: dse.md

Foto: dse.md
Foto: dse.md

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale intervenit în forță pentru acordarea ajutorului oamenilor, casele cărora au fost afectate de grindina căzută în seara zilei de 18 iunie, informează UNIMEDIA.
Salvatorii au format mai multe sectoare de lucru în localitățile Petrești, Medeleni, Todirești, Romanovca, Bumbăta, Blindești și Valea Mare din raionului Ungheni. Angajații Serviciului Situații Excepționale au descărcat pe parcursul zilei 2 camioane cu 200 foi de ardezie, iar până seara în satele afectate urmează să mai ajungă 4 camioane cu 1456 foi de ardezie, necesare pentru reparația clădirilor distruse.
În această noapte, pentru intervenție urgentă, în raionul Ungheni au fost dislocați în regim de alertă 90 de salvatori cu 7 unități de tehnică din cadrul Detașamentului căutare-salvare nr. 2 din mun. Bălți.
Angajații serviciului au intervenit pentru acordarea ajutorului și descărcarea materialelor de construcție în 47 de gospodării afectate de ploaia cu grindină.Salvatorii au intervenit la Ungheni3Salvatorii au intervenit la UngheniSalvatorii au intervenit la Ungheni2


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *