Vacanța perfectă începe cu Favorit Tur. A fost lansat cel mai complet site de turism din Moldova

favoritSezonul vacanțelor de vară a început. Este momentul perfect de a-ți  alege vacanța perfectă. Favorit-Tur, probabil cea mai dinamică agenție de turism din Moldova îți stă la dispoziție. Recent, compania și-a lansat noul site – www.favorit-tur.md.
Este locul în care oricine își poate găsi vacanța perfectă. Cele mai bune oferte în Turcia, Grecia, Bulgaria, Muntenegru sau Spania sunt la un click distanță. Nu trebuie decât să accesezi site-ul www.favorit-tur.md și să alegi țara în care vrei să te odihnești. Imediat ai la dispoziție cele mai populare destinații, după care îți alegi perioada de vacanță.
Căutarea, extrem de simplă, te va ghida spre cele mai frumoase stațiuni existente. La moment, Favorit-Tur îți propune peste 200 de destinații, dar numărul lor crește de la zi la zi. La fel, puteți solicita o stațiune favorită, care vă va fi oferită la cel mai bun preț de pe piață.
Convinge-te de multitudinea de oferte turistice spre cele mai populare destinații ale lumii. De altfel, pe site-ul www.favorit-tur.md ai posibilitatea sa rezervezi în regim on-line bilete de avion, camere de hotel si chiar sa inchiriezi masini in peste 3000 de locatii ale lumii.
Vacanța perfecta începe cu Favorit-Tur.
P


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *