Cum putem transforma o scară veche într-un proiect superb

casaAproape fiecare are acasă o scară veche, pe care o folosește foarte rar sau chiar deloc. Nu vă grăbiți să o aruncați. Cu puțină imaginație și un efort minim o puteți transforma într-o adevărată operă de artă. Să știți că nu exagerăm deloc. Aveti nevoie de îndemînare, de puțină voinșă și de o scară veche de lemn. Sînt binevenite și scările metalice, pe care le-ați cumpărat cîndva din magazin.
Deci, o asemenea scară, aparent banală poate fi transformată într-un proiect absolut fabulos. În plus, va servi încă ani buni și ar putea fi foarte utilă. Cum?
În rîndurile ce urmează vă propunem cîteva idei frumoase, pentru a realiza proiecte din scări vechi, pe care să le folosiți în interiorul casei sau în curtea voastră.
Rafturi. Dacă aveți o scară simplă, din lemn, curățiți-o bine, vopsiți-o în alb sau într-o culoare veselă, care să constiotuie ulterior un accent de culoare în cameră, și instalați-o, de-a curmezișul, pe un perete. Puteți pune pe rafturile formate cărți, bibelouri sau fotografii în rame sau orice doriți.
Noptieră în dormitor. Vă doriți o noptieră mai neobișnuită lîngă pat? Nimic mai simplu. Amplasați o scară, pe treptele căreia puteți pune o carte, deșteptătorul sau telefonul, o ceașcă de cafea, o floare. Arată frumos și original.
Suport pentru flori. Este absolut senzațional să vezi ghivece de flori, amplasate pe o scară. Le puteți aranja în diferiter moduri, în ghivece mai mari și mai mici, cu plante agățătoare sau suculente.
Principalul e să dați frîu liber imaginației. Cu siguranță, oricine va intra în casa voastră, va aprecia un astfel de ungheraș.
”Ramă” pentru fotografii. O scară simplă din lemn poate atrage atenția oricui, dacă va fi agățată pe un perete, iar pe fiecare dintre trepte va fi atîrnată cîte o fotografie. Va fi și mai spectaculos, dacă veți alege pentru scară o culoare intensă, care să fie în armonie cu toată odaia.
Cuier. O scară de lemn poate fi agățată și pe verticală, dar și pe orizontală. Cea pe verticală poate avea și cîteva agățătoare – pentru haine, pentru umbrelă sau chei. Treapta de jos ar putea servi și ca loc pentru încălțăminte. Scara pe orizontală, poziționată în partea de sus a unui hol, poate servi pentru depozitarea unor pîlării sau căciuli. De fiecare treaptă pot fi agățate umerare penteru haine. Este și original, și practic.
Idei pentru utilizarea unei scări vechi ar putea fi mult mai multe. Principalul e să nu vă fie frică să experimentați.
Va dorim spor la treabă și la realizat proiecte cît mai interesante, frumoase și utile. Reciclăm și economisim!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *