Horoscop săptămînal. 23 – 29 mai

horoscopBerbec
Puțină autocenzură nu îți strică în perioada ce vine. Vei fi nevoit să taci atunci cînd îți va veni să spui ceva. Nu de alta, dar orice vorbă spusă aiurea, chiar și dacă nu o gîndești, te poate afecta foarte mult din punct de vedere profesional.
Taur
Va fi o săptămînă excelentă pentru tine. În sfîrșit vei cîștiga suficient timp pe care să îl petreci cu oamenii la care ții cu adevărat. Vei reuși să finalizezi cîteva sarcini importante care îți pot aduce bani.
Gemeni
Tentațiile de tot felul îți vor da tîrcoale în perioada următoare. Patimile tale nu vor dispărea oricît de mult ai crede că poti avea control asupra situațiilor, iar crizele de gelozie îți vor schimba complet perspectiva despre cine ești tu.
Rac
Principala ta preocupare în perioada aceasta va fi restabilirea acelui echilibru interior după care tînjești de ceva vreme. Curățenia sufletească va continua cu pași la fel de mici, dar bine făcuți.
Leu
Gestionarea treburilor casnice îți dă bătăi de cap, însă în aceste zile vei fi atît de binedispus încît ai putea întoarce casa cu susul în jos. Te pregatesti pentru un eveniment important, iar banii vor fi suficienți.
Fecioara
Cu comunicarea vei sta ceva mai greu. Sufletul tău are nevoie de o nouă perspectivă, de o altfel de hrana, de mai multă claritate, dar și de visare. În ultima vreme te-ai cam scufundat numai în prejudecăți despre propria ta persoană.
Balanța
Relația cu prietenii va fi capitolul principal la care vei munci cu sîrg. Reapropierea de persoane față de care ai manifestat chiar și sentimente de ranchiună te va ajuta foarte mult în noua etapa în care pășești.
Scorpion
Nevoia de mobilizare la locul de muncă își va spune cuvîntul încă din prima zi a săptămînii. Va fi o săptămînă în care vei petrece mai mult timp cu tine, asta neînsemnînd ca nu vei fi cooperant la serviciu.
Săgetător
Vor apărea, în sfîrșit, și roadele muncii pe care ai depus-o în ultima vreme. Trebuie să fii foarte atent  pemntru ca nu cumva să constați că mai ai ceva de făcut este foarte mare. Zile de marți și joi sînt foarte favorabile.
Capricorn
Tristețea îți va cuprinde sufletul într-o luptă nemărginită pentru găsirea adevărului despre cum te percep cu adevărat ceilalți. Trebuie să faci mari eforturi pentru a înțelege de ce anumite persoane te evită fără să îți dea nicio explicație.
Vărsător
Revii cu picioarele pe pămînt și tare te necăjește că iluzia s-a terminat. Realizezi încă o dată că tot ce e frumos e efemer, ca pentru a fi fericit cîteva secunde trebuie să suferi alte zeci de mii de secunde.
Pești
Îți vei face noi planuri de viață. S-ar putea să schimbi tactica în mod radical la locul de muncă, să treci într-o etapă nouă de viață ca și cum ai trece de pe o parte a drumului pe cealaltă.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *