ZILELE ENERGIEI ÎN ORAȘUL UNGHENI/ / SPRING ENERGY DAYS/ PRIMĂVARA 2016

comunicatÎn perioada 14-15 aprilie 2016,  în orașul Ungheni vor fi marcate Zilele Energiei/ Spring Energy Days, activități  prevăzute de Proiectul Energie Regenerabilă și Eficiență Energetică pentru Clădirile Publice / Renewables and Energy Efficiency for Public Buildings/REEPB, finanțat prin programul SUDeP al Uniunii Europene.
În Zilele Energiei/Spring Energy Days  vor fi organizate și desfășurate un șir de activități pentru creşterea gradului de informare a cetăţenilor  asupra importanței performanţei energetice a clădirilor publice, crearea unui cadru de dialog și facilitarea comunicării între actorii interesați de creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice.
Energia  înseamnă  viitorul  nostru! și  Alege  să  fii  eco! constituie  mesajul și sloganul Zilelor Energiei/Spring Energy Days în orașul Ungheni.
Printre evenimentele cheie  din cadrul Zilelor Energiei/Spring Energy Days  se înscriu  concursul „ Copiii și tinerii  din orașul Ungheni – promotorii energiei renovabile” , o expoziție a ideilor de proiecte privind utilizarea energiei regenerabile în orașul Ungheni ( în debutul căreia va avea loc o conferință pe tema  ”Sursele de energie renovabilă”), un flash- mob  și un festival concert de promovare  a eficienței energetice și energiei regenerabile,  o emisiune TV cu genericul „ Sursele de energie și economisirea lor”.
La Zilele Energiei/ Spring Energy Days vor participa reprezentanți ai autorităţilor publice locale, societății civile, mediului academic și de afaceri, copii și tineri, mass media.

Descarcă FIȘA DE PREZENTARE A IDEII DE PROIECT
   Pentru mai multe informații
   Persoana de contact: Svetlana CIOBANU, director executiv CRDD
Telefon: 236 23668; E-mail: crdd_ungheni@yahoo.comcomunicat2


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *