9 motive care te fac sa te simți bine acasă

Dacă te gîndești că fericirea stă în a avea o casă ca în reviste, află că motivele care te fac să te simți bine acasă sînt cu totul altele și extrem de simple, cum ar fi: culorile, aromele sau  accesoriile. Iată detaliile.
Galben si verde sînt culorile fericirii în casă. Aceste două nuanțe folosite pentru amenajările interioare îi fac pe cei ce locuiesc în casă se se simtă mult mai bine
Florile proaspete. Există plante pentru vaze, care durează mult, dar sînt și plante în ghiveci care sînt pline de flori.
Acestea sînt cele mai bune alegeri.
casaFotografiile de familie și desenele copiilor, expuse în casă sau pe pereți în mici galerii, sînt un alt motiv care te fac să te simți bine la tine acasă. Acestea sînt generatoare de sentimente pozitive și dau o senzație de calm și bine celor din casă.
Aromele. Efectul aromelor este dovedit de știință. Simțul olfactiv este unul dintre cele mai bine reprezentate cerebral. Aroma de portocale, de scorțișoară și de dovleac copt sînt cele care dau senzația de fericire. Binefăcătoare sînt și aroma de brad, de iarbă și mirosul specific al ploii din zilele de vară. Folosește mereu arome naturale pentru casa ta și niciodată chimicale!
Tot la capitolul arome intră și aromele florale ale plantelor din casă. Acestea de calmează, te relaxează și te fac să te simți bine în casă.
Ordinea este mai importantă decît curățenia. A ține o casă în perfectă curățenie este de dorit, dar este foarte greu. A ține ordine în casă este mult mai ușor și mult mai important. Trebuie să menții lucrurile la locul lor și în bună ordine mereu. Este la fel de important să-ți face patul în fiecare dimineață și să nu lași niciodată cuierul din hol prin de haine. Acestea sînt principalele două motive pentru tristețe și enervare….
Un animal de companie. Animalele de companie sînt un suport pentru binele general al celor din casă. Un prieten necuvîntător este mereu un motiv de destindere și de relaxare.
Cea mai importantă încăpere din casă este bucătăria. O bucătărie luminoasă, ordonată și curată te vor face mereu să te simți bine și-ți vor da un motiv de fericire.
Lumina din casă este un alt detaliu care contribuie la binele general al celor din casă. Lumina este mereu pozitivă și energizantă. Nu ține niciodată camerele în semiobscuritate și nici nu face economie la sursele de lumină din casă. O casă întunecată este o casă tristă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *