Horoscop săptămînal. 1 – 7 februarie

horoscopBerbec
Vei reuși să îți canalizezi energia și pe alte sectoare. Opoziția dintre planete te va ajuta să îți reconstruiești o mare parte dintre planuri, pe care, vei vedea, le vei aborda cu dificultate.
Taur
Te așteaptă o săptămînă sclipitoare. Căutai de mult liniștea căminului și o vei găsi. La serviciu vei fi mai apreciat ca niciodată. Practic, începi să faci curățenie în viața ta și să alegi lucrurile frumoase.
Gemeni
Comunicarea cu familia va fi ceva mai dificilă. Te vei simți neînțeles de persoanele dragi. Se va duce un conflict de idei între generații și vei depune efort pentru a-i convinge pe ceilalți că ești realist.
Rac
Te vei concentra mult pe îmbunătățirea dialogului cu persoanele ce contează în viața ta. Vei întîmpina cîteva dificultăți în ceea ce privește exprimarea celor mai profunde sentimente.
Leu
Problemele de cuplu te vor urmări în perioada următoare. Intransigența ta nu este bine privită de partener, chiar dacă intențiile sînt bune. Ai mare grijă cum îți exprimi nemulțumirile.
Fecioara
Te vei simți exploatat ori chiar șantajat din punct de vedere sentimental. Nu te arunca în gura lupului și nu îți povesti cele mai personale experiențe. Nu oricine va ști să țină secretele tale.
Balanța
Nu te mai plînge că familia ta s-a împărțit în două tabere, iar tu nu faci parte din niciuna. Problemele din interiorul familiei trebuie privite cu multă rațiune. Încearcă să fii echilibrat.
Scorpion
Beneficiezi de sprijin emoțional și te vei simți o persoană specială. De mult îți doreai pe cineva care să îți ofere o îmbrățișare sinceră. Te-ai săturat de oameni interesați în jurul tău.
Săgetător
Conflictele din familie sunt la ordinea zilei. Dacă vrei să eviți orice discuție aprinsă, ar fi bine să pui capăt oricărei tentații de a mai răspunde la replicile tăioase ale celor apropiati.
Capricorn
Concentrează-te asupra relațiilor din familie, căci urmează tunete și fulgere. Nu va fi o săptămînă ușoară, mai ales dacă problemele sînt cauzate și de cîteva datorii financiare.
Vărsător
Stabileste-ți niște priorități, dacă vrei să te înțelegi cu partenerul tău. Nu uita să acorzi atenție partenerului pentru a nu-i simți indiferența ori oboseala cauzată de orele petrecute la muncă.
Pești
Vei reuși, într-un mare final, să te înțelegi cu partenerii  în activitățile de zi cu zi. Dacă, pînă acum, te-ai lovit de încăpățînarea lor, de acum înainte vei primi mai mult ajutor, iar asta te va impresiona.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *