Horoscop săptămînal. 25 – 31 ianuarie

horoscopBerbec
Zilele acestea veți putea să vă suplimentați veniturile. Veți purta mai multe discuții pe plan profesional, care vor aduce multe surprize plăcute. Totuși, evitați speculațiile.
Taur
La mijlocul săptămînii veți avea cîteva probleme pe plan personal, dar acestea vor fi diminuate de bucurii la locul de muncă. Aveți șanse mari de avansare sau de o mărire de salariu.
Gemeni
Astrele nu sînt de partea voastră. Veți avea niște pierderi bănești, pe care nu le veți recupera ușor. Sfatul pentru voi în această săptămînă este să vă mențineți calmul și să fiți optimiști.
Rac
Veți reuși să vă împăcați cu cineva cu care ați avut probleme sau veți petrece mai mult timp în familie. Este posibil să intrați într-o polemică la locul de muncă, din cauza unor bănuieli.
Leu
Aveți foarte multă energie ce se va datora conjuncției favorabile a astrelor, dar aveți grija spre ce o direcționați. Cel mai bine ar fi să încercați să dați randament la locul de muncă.
Fecioara
Veți avea probleme de sănătate. Aveți grijă, căci este posibil să vă pierdeți și încrederea în sine. Alege-ți-vă un prieten bun, căruia vă puteți confesa, căci vă va ajuta mult.
Balanța
Veți avea parte de conflicte, dar nu le puneți la suflet, căci această perioadă va trece odată cu problemele ei. Veți avea un sentiment neplăcut pe care nu îl puteți asocia cu nimic.
Scorpion
Vă veți confrunta cu tot felul de probleme existente care vă vor face să vă contrazică. Veți avea o mare dorință de socializare și veți reuși să legați noi prietenii în această săptămînă.
Săgetător
Veți avea probleme de sănătate și nu vă veți simți deloc confortabil nici la locul de muncă. Multe evenimente din ultima perioadă își pun acum amprenta și asupra stării fizice.
Capricorn
Veți avea destul de multe bătăi de cap în această perioadă. Însă, din fericire, sînteți cei mai fericiți atunci cînd aveți ceva de făcut, deci se poate spune că se anunță o săptămînă bună.
Vărsători
Vă veți simți inspirați să faceți orice vă trece prin minte. Veți fi extrem de îndrăzneți și determinați, și veți iniția noi proiecte. Orice este posibil în această săptămînă!
Pești
Calcule și iar calcule. Cam așa va fi săptămîna, vă veți concentra asupra aspectelor profesionale. Veți reuși să vă impuneți punctul de vedere în fața șefilor și poate veți obține o mărire de slariu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *