Cadou-surpriză pentru polițiștii nisporeneni

În fotografie: Surpriza primarului Grigorii Robu pentru Ion Bouroș

În fotografie: Surpriza primarului Grigorii Robu pentru Ion Bouroș
În fotografie: Surpriza primarului Grigorii Robu pentru Ion Bouroș

A decis să fie Moș Crăciun pentru poliția din Nisporeni. Și, ca un adevărat Moș Crăciun, a venit cu un cadou la care nimeni nu s-a așteptat, astfel oferind o surpriză de proporții. S-a întîmplat la început de an nou, chiar în sediul primăriei din localitate.
După ce și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2015 în fața angajaților Primăriei Nisporeni , Ion Bouroș, șeful sectorului nr.1 al Inspectoratului de Poliție din Nisporeni, a avut parte de un dar, oferit de către primarul orașului, Grigorii Robu – un… megafon portativ.
Nu a fost întîmplătoare alegerea. ”Am avut, cu ceva timp în urmă, o problemă. În piața centrală se pierduse un copil și, în acel moment, ne-am dat seama că nu avem posibilitatea să anunțăm toată lumea, să apelăm la cei din piață după ajutor”, povestește Ion Bouroș. Sistemul audio de acolo era defect.
După această întîmplare, a fost făcut un demers către primar, pentru a repara sistemul audio existent în piață. Dar… Se pare că Grigorii Robu a decis să rezolve problema într-un mod cu totul inedit. A cumpărat un megafon nou-nouț. Chiar dacă nu este unul performant, cu siguranță le va fi de ajutor polițiștilor. Ion Bouroș susține că va fi utilizat atunci cînd va fi nevoie să facă anunțuri către populație, mai ales către oamenii ce vin la piață. Oricum, dînsul a recunoscut că speră, totuși, ca, într-o bună zi, să fie reparat și sistemul audio din piață.
Se pare că va trebui să mai aștepte. ”Acum, avem de rezolvat alte probleme, mult mai prioritare pentru nisporeneni”, a subliniat primarul, menționînd, totodată, că, la un moment dat, va fi reparat și sistemul audio. Asta, dacă nu va fi nevoie de prea mulți bani. Nimeni, deocamdată, nu a făcut un calcul estimativ: cam de cîți bani ar fi nevoie în acest sens. ”Atunci cînd va veni timpul, vom face și calculele necesare”, a specificat edilul orașului Nisporeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *