Le-au îndulcit un pic viața

Imagine simbol: publika.md

Imagine simbol: publika.md
Imagine simbol: publika.md

Angajații Inspectoratului Fiscal de Stat din Călărași le-au oferit clipe frumoase unor copii și tineri cu dizabilități de la Asociaţia de sprijin al copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi ”Dorinţa” din orașul Călărași. S-a întîmplat pe 3 decembrie, de Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități.
Au venit cu daruri multe aici. Le-au adus dulciuri și fructe. ”Am decis să le îndulcim un pic viața acestor copii și tineri cu care soarta a fost mai puțin darnică, dar care, ca și noi toți, ceilalți, au vise, aspirații. Am pus mînă de la mînă și astfel am reușit să le oferim pachete cu dulciuri și fructe”, ne-a spus Maia Tverdohleb, șefa Inspectoratului Fiscal de Stat din Călărași. Ei au primit cadouri simple, dar făcute din toată inima. ”Emoțiile acestor copii, atunci cînd îi vizităm și le aducem mici daruri, ne demonstrează că o societate normală nu poate fi construită în lipsa unor poduri de solidaritate socială”, a afirmat Maia Tverdohleb. Dînsa a recunoscut că funcționarii fiscali vin la acești copii doar cu ocazii speciale, dar , a mai spus ea: ”Ne alină gîndul că lucrul nostru zi de zi aduce plusvaloare pentru ei”.
De notat că Inspectoratul Fiscal de Stat din Călărași organizează diverse activități, în care sînt implicați adesea copiii. ”Mergem prin școli și vorbim cu elevii, organizăm concursuri de desene în ceea ce privește activitatea noastră, pentru că, pînă la urmă, e mai ușor să educi un copil, făcînd din el un contribuabil conștiincios, decît să schimbi un matur”, a explicat Maia Tverdohleb.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *