Horoscop săptămînal. 7 – 13 decembrie

horoscopBerbec
Dragostea va pluti în aer pentru tine în perioada următoare. La serviciu, însă, situația nu va fi la fel de roz. Nu-ți pierde speranța, ai încredere că viața îți rezervă clipe de neuitat.
Taur
Îți vei folosi timpul cu utilitate, atît la serviciu, cît și acasă. La sfîrșitul săptămînii, însă, vei simți nevoia să te relaxezi, să te odihnești, căci oboseala s-a acumulat.
Gemeni
S-ar putea să consideri că nu îți îndeplinești obligațiunile așa cum trebuie, dar totul este doar în mintea ta. Nu poți deveni robot și nici nu e nevoie. Te vei convinge de asta în curînd.
Rac
Viața ta se schimbă în mod radical. Vei avea parte de probleme de natură sentimentală, iar conflictele interioare vor fi depășite cu viteza luminii, pentru că înveți să nu pui la suflet totul.
Leu
Săptămîna îți va dezvolta două laturi necunoscute: vei afla chiar tu că te poți transforma pentru a-ți salva prietenii din încurcătură și că te pricepi la lucruri de care fugeai anterior.
Fecioara
Norocul va fi de partea ta, mai ales din punct de vedere afectiv. Vei cunoaște o persoană cu totul specială, care îți va reda încrederea în forțele proprii și te va face să uiți de necazuri.
Balanța
Vei evalua bunurile personale, deoarece vine o etapă în care trebuie să faci un stoc al lucrurilor de care ai nevoie și la care poți renunța. Te așteaptă surprize plăcute la serviciu.
Scorpion
Vei bifa o serie întreagă de succese. Te așteaptă numai senzații tari. Vei cunoaște oameni noi și asta te va bucura foarte mult, deoarece îți place să te înconjoare oameni cît mai diverși.
Săgetător
Vei începe să faci bilanțul anului care se sfîrșește, să calculezi plusurile și minusurile. Unele evenimente vor juca în favoarea ta, altele îți vor demonstra cît de mult ai greșit.
Capricorn
Te vei înconjura numai de oameni spirituali, creativi, căci ai mare nevoie de persoane alături de care să te simți plin de energie. Va fi o săptămînă destul de reușită,  fără excese.
Vărsător
Toată lumea te va lăuda, așa că ai grijă să nu ți se urce la cap. Va fi o săptămînă foarte ușoară pentru tine și nu ai de ce să te preocupi de vreun posibil eșec. Atenție la sănătate.
Pești
Schimbările în peisaj sînt necesare. Mizează pe toate lucrurile noi care vor interveni în viața ta și nu te panica, dacă multe din situațiile ce vor veni nu vor fi cele cu care te-ai obișnuit deja.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *