Horoscop săptămînal. 16 – 22 noiembrie

horoscopBerbec
Vei avea o săptămînă plină de evenimente. De miercuri vei avea parte de o mulțime de surprize. Ai grijă doar să profiți de oportunități. Vei purta cîteva discuții cu persoana iubită.

Taur

La început de săptămînă, nu te vei simți prea bine. Ai grijă să te menajezi, nu depune eforturi supraomenești în încercarea de a-ți dovedi talentele și inteligența. Mai bine găsește-ți liniștea.

Gemeni

Vei avea o săptămînă grea în ceea ce privește sănătatea. Stilul tău de viață puțin haotic își va scoate colții și te va trage în jos. Mai bine ia o pauză, inspiră, expiră și învață să te relaxezi.

Rac

Spre sfîrșitul săptămînii, te vei simți secat de energie, căci astrele îți reduc din vitalitate. Cel mai bine ar fi să relaxezi. Este posibil să nu ai rezultatele pe care ți le dorești.

Leu

Vei avea o discuție despre o problemă mai veche, pe care ai avut-o cu parinții. Încearcă să închizi această poveste pentru totdeauna. Este o săptămînă bună pentru investiții imobiliare.

Fecioara

La început de săptămînă, nu vei avea o stare generală prea bună, lucru pe care îl vor remarca și colegii, și prietenii. Din fericire, îți va trece repede. Vei avea parte de un noroc surprinzător.
Balanța
Astrele au grijă de sănătatea ta, dar nu ar fi rău să îți întărești sistemul imunitar cu fructe și legume proaspete. Te întîlnești cu prietenii, stai de vorbă, legi la loc relații pe care le-ai neglijat.

Scorpion

Sfîrșitul de săptămînă îți va aduce venituri bănești, vei primi sfaturi cum să îți crești veniturile și ai șansa de a avansa. Profită de aceste ocazii. Vei avea o putere de atracție deosebită.

Săgetător

Vei fi cuprins de gînduri negative, de frici și de senzația că ceva e în neregulă. Relaxează-ți mintea! Vei reuși să echilibrezi situația la locul de muncă, unde ți se vor reduce sarcinile.
Capricorn
Sfîrșitul de săptămînă va fi cel mai greu. Vei fi implicat în situații care îți vor da de gîndit. Cel mai probabil, vei primi lecții de viață greu de uitat. Viața amoroasă va fi înfloritoare.

Vărsător

La final de săptămînă, nu vei sta prea bine cu energia și vei preda armele, zicînd că o iei de la capăt. Este foarte bine să nu te implici în nici o activitate și să îți acorzi un scurt răgaz.

Pești

Îți dorești să avansezi în carieră. Este posibil să primești șansa de a participa la un eveniment social. Vei relua legătura cu prieteni vechi, în special cu cei plecați în străinătate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *