Horoscop săptămînal. 14 – 20 septembrie

horoscopBerbec
O lovitură neașteptată, venită din partea unei persoane apropiate, vă va strica începutul săptămînii. O vorbă mai dură sau o bîrfă despre voi va ajunge la urechile voastre și vă veți simți trădați.
Taur
Starea ușor melancolică în care vă aflați vă sporește farmecul personal și vă dă un aer enigmatic. Veți fi curtați intens, veți primi invitații sau chiar propuneri directe, complimente, cadouri.
Gemeni
Aerieni din fire, tindeți să neglijați unele probleme de sănătate, care vă dau mici semnale de alarmă de ceva vreme. Un conflict profesional minor vă așteptă pe la mijlocul săptămînii.
Rac
Vă pregătiți intens pentru niște evenimente din viitorul apropiat. Energie aveți destulă, viața socială nu vă oferă prea multe variante de distracție, așa că vă puteți concentra asupra unor lucruri serioase.
Leu
Zilele acestea veți fi predispuși la visare, la fantezie, vă faceți planuri mărețe doar de dragul de a le face. Vă apucați de orice activitate care v-ar putea stimula creativitatea.
Fecioara
Se anunță o săptămînă a așteptărilor momentan neîmplinite. Această suspendare vă va genera o stare de frustrare și nervozitate, care se va reflecta și asupra celor din jur.
Balanța
Nu renunțați la programul și viața echilibrată. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întîlnit în cale vă ambiționează să demonstrați că puteți funcționa la capacitate optimă în orice condiții.
Scorpion
Veți fi un pic lipsiți de energie în această perioadă, mai puțin organizați și cu mai puțin chef de muncă. Dar chiar și așa, se va putea comunica foarte ușor cu dumneavoastră în orice problemă.
Săgetător
Veți fi foarte înclinați spre reverii romantice și nu veți ști ce să mai faceți pentru a vă mulțumi partenerii. Eforturile vor fi observate și apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante.
Capricorn
Ar fi timpul ca să vă puneți un pic gîndurile și viața în ordine. E vorba de lucruri mici care contează. Vestea bună este că vă veți putea baza pe un buget solid.
Vărsător
E o perioadă în care sînteți puși în fața unor decizii: acum este cazul să vă întrebați foarte serios dacă sînteți sau nu mulțumiți de ceea ce aveți. Ceva bani vor intra în buzunar la sfîrșitul perioadei.
Pești
Săptămîna aceasta nu strălucește la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă ca nu va fi una mulțumitoare. În principal, muncă, muncă și iar muncă, cu rezultate destul de bune.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *