GEST DISPERAT! Un bărbat din raionul Ungheni S-AR FI SINUCIS din cauza unui poliţist

Imagine simbol: publika.md

Imagine simbol: publika.md
Imagine simbol: publika.md

Un bărbat în vârstă de 44 de ani dintr-un sat din raionul Ungheni a fost găsit ieri strangulat. Rudele şi prietenii săi spun că el ar fi recurs la gestul extrem pentru că nu ar rezistat presiunilor şi ameninţărilor din partea polițistului de sector.Ultimul l-ar fi obligat să achite amenzile fiului său, care este plecat în străinătate. 
Nenorocirea s-a produs în jurul orei 17:00, pe o potecă din sat. Colegii de serviciu ai bărbatului, care muncea într-o seră, spun că el a plecat mai devreme, după ce a fost sunat de către poliţistul de sector. Cei doi s-ar fi întâlnit în barul din localitate.
Rudele victimei susţin că bărbatul a fost determinat să recurgă la acest gest de către polițistul de sector. El l-ar fi forţat să achite amenzile fiului său, care ar fi intrat într-un gard cu automobilul.
Sătenii spun că la locul tragediei a venit şi polițistul de sector, care era în stare de ebrietate.
„I se împleticeau picioarele şi i-am spus: ‘Eşti la locul de muncă şi tu eşti beat’, iar el: ‘Mulţumesc, mulţumesc’ şi a fugit”, a spus sora victimei.
Poliţistul de sector nu a fost găsit pentru a comenta subiectul, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliţie din Ungheni au refuzat să facă declaraţii.
„Din discuţiile prealabile, decedatul a discutat cu 2 ore în urmă cu poliţistul de sector. La moment investigăm ce au discutat ei, ce a adus la aceasta”, a precizat Dorin Foros, procuror.
Dacă în acest caz va fi deschis un dosar penal, persoana care va fi găsită vinovată riscă până la patru ani de închisoare.
Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *