Cheia orașului Lugoj a ajuns la Ion Gangan

În fotografie: Ion Gangan

În fotografie: Ion Gangan cu înalta distincție pe care a primit-o de la frații lugojeni Fotografie: www.redesteptarea.ro
În fotografie: Ion Gangan cu înalta distincție pe care a primit-o de la frații lugojeni
Fotografie: www.redesteptarea.ro

Ion Gangan, omul care a condus orașul Nisporeni timp de opt ani, a fost omagiat la Lugoj, orașul frate cu Nisporeniul. S-a întîmplat săptămîna trecută, cînd o delegație din Nisporeni a participat la zilele Lugojului. Cu ocazia celor 15 ani de parteneriat fructuos, lui Ion Gangan i-a fost înmînată, într-o atmosferă festivă, Cheia orașului Lugoj – pentru contibuția pe care a avut-o la dezvoltarea relațiilor de prietenie. De notat că dînsul este a patra persoană căreia i s-a înmînat această importantă distincție.
”Au fost realizate foarte multe lucruri frumoase în această perioadă”, a declarat, pentru ”Expresul”, Ion Gangan, după care a remarcat că se simte la Lugoj ca acasă, căci și-a făcut foarte mulți prieteni, începînd cu primarul Francisc Boldea, directorul televiziunii locale, Marius Gangan, și terminînd cu lugojeni de rînd.
Fiind întrebat dacă va pune și de acum înainte umărul la dezvoltarea acestor relații frumoase cu frații din Lugoj, Ion Gangan a răspuns că este deschis pentru colaborare. ”Depinde doar de atitudinea actualului primar, Grigorii Robu.
Eu zic că trebuie să mergem înainte împreună. Au fost începute multe proiecte care trebuie duse la bun sfîrșit. Se merită să le dezvoltăm în continuare”, a adăugat fostul edil de Nisporeni.
Mai în glumă, mai în serios, dînsul a spus la final: ”Acum, că am Cheia orașului Lugoj, pot merge oricînd acolo. Am cu ce deschide ușa”.
Primăria Nisporeni a semnat un Acrod de fraternitate cu orașul Lugoj, județul Timiș, România, în anul 2000 și, de atunci, colaborarea nu a fost întreruptă nici pentru o clipă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *