VIDEO | FOTO | Hai cu noi la Şcoala de Vară! Descoperă lumea cunoştinţelor prin distracţie!

Scoala de varaPe lîngă educaţia pe care i-o oferă şcoala şi familia, copilul are nevoie şi de satisfacţii personale, de dobîndirea unor deprinderi noi, de pasiuni inedite, să-şi descopere noi abilităţi! Copiii au nevoie de o şcoală ce le poate oferi diverse tipuri de activităţi îmbinînd distracţia cu învăţarea.
În acest sens, Şcoala de Vară pentru copii de la Palatul de Cultură din Ungheni îşi deschide larg uşile pentru toţi copiii, de la 5 pînă la 17 ani, care iubesc distracţiile interesante şi cognitive.
Dragi părinţi, cu toţii ştim că cea mai bună investiţie este investiţia în propriul copil. Acum, aveţi şansa de a investi în dezvoltarea personală a copilului dumneavoatră pentru a-i spori abilităţile comunicative şi sociale şi a descoperi noi talente. Pentru pima dată, în oraşul Ungheni, s-a deschis o şcoală de vară pentru copii, unde micuţii dumneavoastră îşi pot petrece vacanţa nu doar distractiv, dar şi util.
Vă aşteptăm cu drag de luni pînă vineri, pe parcursul întregii veri, la Şcoala de Vară pentru copii de la Palatul de Cultură, etajul 3. Pentru detalii apelați: 069590838, 076722612[wzslider]

Text: ungheni.md
Video: Canal regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *