Un adevărat paradis pentru copii

În fotografie: În paradisul copiilor de la Mănoilești

În fotografie: În paradisul copiilor de la Mănoilești
În fotografie: În paradisul copiilor de la Mănoilești

Copiii de la grădinița ”Licurici” din Mănoilești sînt, indiscutabil, foarte norocoși.
Și asta, pentru că angajații de aici, în frunte cu directoarea Nicoleta Diaconu, se gîndesc în permanență la ei, fac totul ca ei să se simtă bine.
Chiar recent, în curtea grădiniței au apărut două trenulețe de mai mare dragul. Au fost instalate și scăunele, o măsuță, două ”omizi” din buturugi, o nisipieră. Ce mai, acum copiii vor avea mult mai mult spațiu de joacă, iar educatoarele  – mult mai multe posibilități de a organiza diverse activități în aer liber.
Toate acestea se datorează unui proiect susținut financiar de către Fundația Comunitară Ungheni (FCU), care se numește ”Paradisul copiilor”.  Valoarea totală a acestuia e de 18300 lei, dintre care 12700 lei au fost donați de către FCU. Alte 2600 de lei au fost oferite de primăria din localitate, iar restul – 3000 lei – de către agenți economici din teritoriu, dar și de părinți. ”Le sîntem recunoscători tuturor partenerilor noștri pentru sprijinul acordat, căci astfel putem realiza proiecte menite să îmbunătățească și mai mult condițiile la grădinița Licurici. Mulțumim, îndeosebi, Fundației Comunitare din Ungheni atît pentru sprijinul material, cît și pentru cel moral”, a menționat, la final, directoarea Nicoleta Diaconu.
De notat că ”Paradisul copiilor” este al nouălea proiect implementat aici în ultimii ani cu sprijinul FCU.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *