Școală de vară

Imagine: seam.md Imagine simbol

Imagine: seam.md
Imagine: seam.md

Circa 30 de tineri, cu vîrstele cuprinse între 13 și 15 ani, din localitățile nisporenene: Călimănești, Vînători, Marinici vor participa la Școala de Vară ”Tineri pentru apă – tineri pentru Moldova” de la Vadul lui Vodă, organizată de către Asociația Obștească “Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” (SEAM). Potrivit directoarei asociației, Daniela Bodeianu, aceștia, timp de șapte zile, vor fi instruiți în domeniul ecologic.
Cu siguranță, vor afla multe lucruri noi privind sursele de apă și situația acestora în Republica Moldova, metodele alternative de sanitație, igienă și sănătate. În cadrul școlii vor fi organizate ateliere pentru dezvoltare personală, activități de team building, modele de comunicare media (foto/video/jurnalism) etc.
Participanții la această școală de vară au fost selectați în urma unui concurs. Ei au trebuit să completeze un chestionar cu subiectul “Rolul voluntarilor în identificarea problemelor și soluțiilor pe domeniul apa și sanitație la nivel local și național”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *