Cei mai inovatori din regiune

Cel mai bun elev inovator 2014 Imagine simbol: trm.md

Cel mai bun elev inovator 2014 Imagine simbol: trm.md
Cel mai bun elev inovator 2014
Imagine simbol: trm.md

Cei mai talentaţi inovatori din toată ţara sînt de la Ungheni, dar și de la Nisporeni. Cel puțin, asta arată rezultatele ediției a opta a concursului național „Cel mai bun elev inovator”, ce a avut loc pe 23 mai. Titlul de cel mai bun inovator l-a cucerit Serghei Adamov de la Liceul ”Gheorghe Asachi” din Ungheni pentru lucrarea ”Transformarea plasticului în petrol lichid”. Pe locul doi s-a clasat Elena Rusu de la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni.
Daniela Frimu, elevă în clasa a IX-a la Liceul din Seliște, Nisporeni, a beneficiat de premiul Ministerului Tineretului și Sportului, pentru lucrarea sa „Forum cu denumirea – Seliște”.
Au fost stabilite și cele mai active instituții de învățămînt și cele mai active raioane. Printre cîștigătorii la această categorie se numără Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni, care a prezentat cele mai multe exponate la concursul respectiv.
În competiţia creativităţii, inovaţiei şi originalităţii au intrat 105 concurenţi din 40 de instituţii de învăţămînt din Republica Moldova, care au expus 120 de lucrări.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *