Primăvara în decorațiuni interioare

Imagine simbol: www.imobiliare.ro

Imagine simbol: www.imobiliare.ro
Imagine simbol: www.imobiliare.ro

Primăvara aceasta ne încîntă cu noutăți senzaționale, pline de culoare. Energia, bucuria şi relaxarea sînt principalele stări pe care le caută fiecare atunci cînd îşi amenajează locuinţa. Tocmai din acest motiv, acestea stau şi la baza celor patru noi stiluri de amenajare care definesc tendinţele sezonului primăvară – vară în amenajarea casei.
Indiferent dacă este vorba de culori vii, de contraste puternice, suprafeţe 3D sau modele exotice, noile tendinţe în amenajare îndeamnă la schimbări. Casa devine centrul vieţii şi oferă satisfacţie, fiind un loc special pentru liniştea de care are fiecare nevoie, sau pentru distracţie şi socializare.
Energia primăverii
Natura este cea care inspiră în acest anotimp tendințele în amenajările interioare. Culorile vii, decorațiunile minimaliste sînt în trend, în combinație cu obiectele retro, pentru un interior cu multă personalitate.
Într-un mix perfect sînt evidențiate atît culorile vivace, precum albastru, roșu, oranj, cît și tonurile calde, ca de exemplu verde pal, bleu, galben. Și mobilierul tip patchwork (din bucăți de material îmbinate) este în trend, mai ales că se îmbină foarte bine cu orice alte corpuri, fiind alegerea perfectă a persoanelor care preferă stilul practic, tineresc.
Romantismul florilor
Firile romantice, visătoare, pot opta în favoarea mobilierului înflorat, în nuanțe calde şi vesele.
Accesorizați canapeaua cu perne în nuanțe roz sau verde pal, ori alb magnolia. Petreceți weekend-uri relaxante în living alături de cartea sau revista preferată, bucurîndu-vă de momente frumoase alături de cei dragi.
Și, pentru că verdele aduce energie în orice spațiu, folosiți detalii de amenajare naturale și elemente care inspiră prospețime, accesorii în culori vii care duc cu gîndul la veselia primăverii.
Industrial, dar mai ales chic
Pe placul nonconformiştilor, al celor cărora le plac asocierile de obiecte inedite, industriale, alături de materiale inovatoare sau tradiţionale, este stilul industrial chic. Aspectul pereților este ușor nefinisat, în timp ce obiectele de mobilier sînt simple și practice. Cu ajutorul textilelor, al decorațiunilor, acest stil poate fi „îndulcit”.
Astfel, piesele cu un aer ușor feminin, în tonuri de bleu, verde sau roz pal aduc în atenție primăvara. O cuvertură ușoară, în tonuri delicate, un covor din materiale naturale, amintesc de frumusețea unui stil inconfundabil.
Mediteranean și lejer
Stilul mediteranean se potrivește perfect persoanelor care iubesc marea, de tot ceea ce amintește de vară. De aceea, un living în care predomină mobilierul alb și accesoriile în tonuri nisipii sînt alegerea perfectă. Accentele de albastru marin sau petrol ale diverselor obiecte de mobilier sau decoraţiuni vor întregi atmosfera de vacanță și relaxare.
Orientați-vă către accesorii tematice în stil mediteranean, precum felinare, pernuţe decorative şi covoare cu elemente marine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *