Duminică, vom spune cu toții: ”Hristos a înviat!”. ”Adevărat a înviat!”.

Fotografie din arhiva redacției

Fotografie din arhiva redacției
Fotografie din arhiva redacției

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru ai treilea, e, pur și simplu, o zi minunată.
Pentru toți, însă, Paștele e cea mai mare sărbătoare creștină, pentru care se pregătesc cu mult înainte. E o zi sfîntă, în care lumina, optimismul, bunătatea se manifestă mult mai puternic decît în oricare altă zi.
În ajun de această Sfîntă sărbătoare a Învierii, vă transmitem cele mai curate și sincere gînduri și urări de bine. Să aveți parte doar de zile senine, de multă bucurie, de pace și liniște în suflete. Să ne iertăm unii pe alții, dacă am greșit cu ceva, să încercăm să ne înțelegem mai bine unii pe alții, să ne mai descrețim frunțile și să privim cu încredere spre viitor.
Vă urăm tuturor un Paște fericit.
Duminică, vom spune cu toții: ”Hristos a înviat!”. ”Adevărat a înviat!”.
S-o spunem din toată inima, să credem în ceea ce spunem, căci numai așa ne vom găsi liniștea, vom găsi puterea de a fi optimiști și a vedea lucruriule bune ce se întîmplă în jurul nostru. Cu siguranță, sînt. Sînt foarte multe. Trebuie doar să le deslușim. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi.
Sărbători fericite!
Cu respect, echipa EXPRESUL


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *