Horoscop săptămînal. 16 – 22 martie

horoscopBerbec
Săptămîna va fi una a acțiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu veți fi stresați și veți avea mai mult timp să vă ocupați de voi înșivă și de cei dragi. Aveți în continuare noroc la bani.
Taur
În privința banilor, balanța va înclina în avantajul vostru. În dragoste, se preconizează o revenire a pasiunii pentru cei cuplați, însă cei singuri trebuie să se ferească de tentații.
Gemeni
Vă poate aștepta o răsturnare majoră de situație în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri și statut social. Cel mai probabil e ca această răsturnare să apară sub forma unei propuneri interesante.
Rac
Dragostea va fi în prim-plan. La muncă, veți avea numeroase ocazii de a vă remarca, nu trebuie decît să profitați. În privința banilor, ar fi bine să evitați să vă faceți datorii.
Leu
Vor exista în continuare discuții și gînduri neplăcute legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale. Profesional, săptămîna va fi una extrem de încărcată.
Fecioara
Tocmai ieșiți dintr-o perioadă de muncă intensă, de așteptări și de emoții. Acum veți fi dispuși să vă ocupați și de voi, la toate nivelurile, veți fi mai veseli și mai răbdători.
Balanța
Veți avea ocazia să vă gîndiți serios la viitorul afectiv și familial. În viața socială, se întrevăd conflicte pornite de la niște neînțelegeri, care se pot transforma în adevărate dușmănii.
Scorpion
Veți avea parte de multe surprize plăcute în domeniul amoros. Acestea se leagă mult de relațiile cu semnele de pămînt: taur, fecioară,capricorn. Puteți primi și un sfat bun de la acestea.
Săgetător
Profesia vă va preocupa foarte tare, nu atît din punct de vedere al activității în sine, ci privită ca sursă de venit. Sînteți în continuare, cu gîndul la tot felul de metode de a vă spori finanțele.
Capricorn
Un incident neplăcut v-ar putea destabiliza temporar finanțele. În viața profesională, însă, veți fi extrem de active și prolific. Se poate spune chiar că veți străluci în această perioadă.
Vărsător
Veți avea niște necazuri financiare și conflicte de serviciu. Nu e nimic de nerezolvat, dar veți fi nevoiți să acordați multă atenție acestor probleme și soluționarea lor va dura destul de mult timp.
Pești
Dispoziția proastă va dispărea, relațiile cu cei din jur vor deveni armonioase. Această stare se va reflecta și la serviciu. Schimbarea de dispoziție va fi legată de o veste bună în privința banilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *