E simplu și frumos să faci un om fericit

În fotografie: O surpriză pentru Nadejda Rusnac de la Todirești

În fotografie: O surpriză pentru Nadejda Rusnac de la Todirești
În fotografie: O surpriză pentru Nadejda Rusnac de la Todirești

Mare surpriză pentru o doamnă de excepție în ajun de 8 martie. Reprezentantele AO ”Pro Femeia” din Ungheni au decis să-i facă o vizită Nadejdei Rusnac din Todirești, una dintre protagonistele broșurii ”Femei de succes. Ungheni-Iași”.
Pe lîngă faptul că a fost și a rămas o profesoară de nota zece, dînsa a fost înzestrată de Dumnezeu cu o voce excepțională. A adunat, de-a lungul anilor, zeci de premii importante, printre care: premiul întîi la ediția I și, respectiv, a VIII-a  a Concursului național al interpreților cîntecului popular ”Tamara Cebanu”, premiul  mare la prima ediție, județeană, a Festivalului ”Vai, sărmana turturică”, dedicat memoriei Mariei Drăgan, premiul mare la Festivalul ”Pe valea Prutului” din Botoșani, România. A fost apreciată, de nenumărate ori, de Ministerul Culturii, a fost decorată cu medalia ”Mihai Eminescu”.
Multe ar fi de spus. Ceea ce, însă, contează cel mai mult este omenia ei, optimismul și  inteligența. Are un spirit al umorului cum foarte rar întîlnești pe la noi.
Surpiza făcută de colegele ei din Ungheni a fost una de proporții. ”Nici nu vă imaginați ce fericire mi-ați adus”, avea să recunoască dînsa ulterior. Coșul cu fructe și floarea aleasă cu grijă pentru Nadeja Rusnac a întregit acel tablou minunat de primăvară.
”Vedeți cît e de simplu să faci un om să se bucure?”, a spus, la final, Victoria Bernic, președinta AO ”Pro Femeia”, exprimîndu-și, totodată, speranța că acest gest va fi un exemplu demn de urmat și pentru alții.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *