Cei mai talentați

Scoala-de-arte-din-CalarasiȘcoala de Arte din Călărași și-a nominalizat laureații. Este vorba de 28 de copii talentați, care au primit cîte un ”Oscar de Călărași”, vorba Svetlanei Stăvilă, directoarea insituției respective.
”I-am premiat pe cei mai buni elevi, care au în palmares cele mai multe diplome, obținute la concursuri raionale, republicane și internaționale”, a explicat dînsa. Printre cei mai talentați elevi cu care se mîndrește școala se numără: Mihaela Stratan, Cristina Toma, Maria și Anatol Sîrghi, Cătălina Trifan, Ion Petre, Uliana Ciobanu, dar și mulți alții.
Pe toți este imposibil să-i numești într-o simplă știre de ziar.
”Ne-am propus și pe viitor să-i premiem pe cei mai buni, căci pentru copii este un lucru molipsitor și fiecare își dorește să realizeze ceva mai mult și mai bine decît ceilalți”, spune Svetlana Stăvilă.
De notat că această gală a laureaților se află la ediția a doua și va continua și în anii următori.
În semn de mulțumire pentru premiile obținute, elevii și-au demonstrat încă o dată măiestria în fața a zeci de spectatori, prezenți la eveniment. ”A fost un concert extraordinar, pentru că premianții noștri au arătat tot ce pot ei să facă mai bine”, a accentuat directoarea, după care a adăugat: ”Mai dă Doamne așa copii-steluțe ca ai noștri”.
La Școala de Arte din Călărași învață, la momentul actual, 330 de copii din tot raionul. O parte dintre ei fac muzică, altă parte – pictură. Pe 2 februarie 2015, instituția și-a sărbătorit aniversarea de 16 ani de la comasarea Școlii de Muzică cu Școala de Arte Plastice.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *