Horoscop săptămînal. 2 – 8 februarie

horoscopBerbec
Se preconizează o săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceți foarte bine, în carieră veți avansa ori veți obține o mărire de salariu binemeritată, după efortul susținut din ultimele luni.
Taur
Vă întrebați de unde atîta energie dintr-o dată. Vă veți simți în stare să mutați munții din loc și nu veți sta locului o clipă. Chiar dacă vor mai apărea ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat.
Gemeni
Aveți tendința de a deveni dependenți de agenda și telefonul mobil. Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, își găsesc rezolvarea, mulțumirile revenindu-i unui bun prieten.
Rac
Urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte și de activități ce presupun efectuarea unor călătorii în afara localității. Trebuie acordată o atenție sporită stării de sănătate.
Leu
Sînteți preferații zodiacului. Financiar, stați excelent iar în carieră lucrurile evoluează în direcția dorită.  În dragoste sînteți, acum, niște răsfățați, partenerul vă va satisface toate poftele.
Fecioara
Probleme în carieră, problem ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-ați tot amînat. Nu este cazul să vă impacientați: înarmați cu răbdare și voință, veți reusi să treceți cu bine peste ele.
Balanța
O săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii și satisfacții obținute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare. Nu e momentul să aruncați cu banii în stînga și în dreapta.
Scorpion
Veți avea de înfruntat mici probleme în sfera socială, datorită unei nervozități accentuate cauzată de stresul din ultima perioadă. Totuși, săptămîna va fi bună, cu multe împliniri pe plan afectiv.
Săgetător
Pur și simplu, nu veți reuși să vă concentrați. Oricîte eforturi veți depune, ele nu vor avea nici un rezultat, cel puțin în sfera profesională. Există posibilitatea unei călătorii în interes personal.
Capricorn
O perioadă bună. În carieră, să urmați dictonul ”cu pași mici, dar siguri” și veți obține rezultate nesperate, fără să faceți prea mult efort. O surpriză ar putea veni din partea unei rude sau prieteni.
Vărsător
Pășiți cu dreptul, sînteți plini de vitalitate, aveți o energie de-a dreptul molipsitoare. În plan personal însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Financiar, veți putea suferi ușoare pierderi.
Pești
O săptămînă excelentă din punct de vedere financiar. O investiție bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii. Este de asemenea posibil să vi se restituie o sumă mare de bani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *