Cadouri-surpriză din partea Primăriei Ungheni

În fotografie: Iată și surpriza primăriei

În fotografie: Iată și surpriza primăriei
În fotografie: Iată și surpriza primăriei

După doi ani de relații, Victoria Gaidău și Vitalie Bordeniuc din Ungheni au decis să-și unească destinele. Au fost primii, în anul 2015, care și-au înregistrat căsătoria. Evenimentul a avut loc într-o zi de miercuri, pe 21 ianuarie, la Oficiul Stării Civile din Ungheni.
Chiar dacă rînduiala bisericească spune că nunțile nu se fac în zile de post, adică miercuri sau vineri, cei doi nu au ținut cont de acest fapt. ”Nu contează în ce zi a săptămînii te căsătorești. Principalul e că am reușit să fim cu toții împreună ca să sărbătorim această zi importantă pentru noi”, a explicat mireasa.
Și, cum mirii au întîrziat la propria înregistrare cu mai bine de două ore, nu am ezitat să-i întreb care a fost motivul. ”Nu am întîrziat. Pur și simplu, în ultimul moment au apărut unele schimbări de program”, a fost explicația lor. Nici nu s-au gîndit, probabil, că înregistrarea căsătoriei lor ar fi putut fi contramandată. Angajații Oficiului Stării Civile, însă, s-au arătat înțelegători și binevoitori, chiar dacă le-a fost dat și lor programul peste cap.
După ce Victoria și Vitalie și-au spus unul altuia DA, a venit și o primă surpriză. Proaspeții căsătoriți au primit în dar două căni, cu următoarea inscripție: ”Primăria orașului Ungheni vă urează căsnicie fericită”.
”Este un cadou neașteptat și plăcut”, a făcut o remarcă Victoria, după care a adăugat: ”De acum înainte, ne vom trezi dimineața și vom bea ceaiul, împreună, din aceste căni”.
Inițiativa acestei surprize îi aparține primarului Alexandru Ambros. ”Noaptea, cînd nu poți dormi, ce faci? Te gîndești”, ne-a spus dînsul, mai în glumă, mai în serios, apoi a accentuat: ”M-am gîndit că ar fi plăcut pentru cei care încep o viață împreunăsă bea un ceai din cănile pe care le-au primit cadou din partea Primăriei Ungheni”.
Potrivit Svetlanei Andrieș, șefa Oficiului Stării Civile Ungheni, deja au beneficiat de cadourile primăriei aproximativ 50 de cupluri. Acestea au început să fie oferite din luna octombrie 2014.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *