Câinele Katrina, în acțiune. Patrupedul a descoperit un hoț de bunuri din Ungheni

Imagine: igp.gov.md

Imagine: igp.gov.md
Imagine: igp.gov.md

Mai multe persoane au sustras din preajma unor blocuri locative din orașul Ungheni, bunuri în valoare de 12.140 de lei. Hoții au sustras o betonieră, un reșou electric industrial, un scaun cu rotile, un val de vată industrială și un aragaz. În căutarea răufăcătorilor, polițiștii au fost ajutați de un câine, informează Unimedia.
Cazul a avut loc la data de 22 ianuarie. Astfel, inspectorul–chinolog și câinele său pe nume Katrina s-au deplasat la fața locului unde, împreună cu polițistul de sector, au desfășurat mai multe acțiuni de investigare.
În urma cercetărilor, hoțul a fost descoperit de câinele polițist, care i-a condus pe oamenii legii de la locul furtului până la poarta persoanei suspectate, care s-a dovedit a fi un bărbat de 32 ani, originar din satul Rezina, raionul Ungheni. La domiciliul acestuia poliștii au depistat toate bunurile sustrase, care ulterior au fost restituite proprietarului.
În  acest caz a fost inițiată  o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul  riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 de lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *