Comunicat de presă cu privire la schimbarea conducerii UNIMEDIA

uni30 decembrie 2014
Comunicat de presă
Companiile Interact Media și Miraza anunță că au semnat un contract de vânzare-cumpărare a portalului de știri UNIMEDIA. SC „Miraza” SRL va păstra aceeași politică editorială și va dezvolta în continuare produsul pentru a-l face lider detașat în materie de știri on-line în R. Moldova. 
Interact Media rămâne în continuare o companie de media online, care dezvoltă proiectele Agora.md, Agenda.md și, parțial, PentruEA.md. 
SC „Miraza” SRL este compania jurnalistului Cristian Jardan care de 7 ani editează publicația periodică EXPRESUL, ziar regional distribuit în raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni, dar și site-ul cu același nume.
Cristian Jardan este un om de media, care a deținut anterior funcțiile de reporter, apoi manager departament online a Pro TV Chișinău și redactor-șef web în cadrul General Media Grup.
UNIMEDIA a fost lansat la 20 septembrie 2005, avându-i ca fondatori pe Sergiu Galușca, Dumitru Ciorici, Tudor Darie și Vasile Galușca. De la câteva sute de vizitatori, portalul de știri a ajuns în prezent una din cele mai importante surse de informare on-line din Moldova. Site-ul este vizitat, în medie, de cca 40-45 mii de vizitatori unici în fiecare zi sau de 380 – 450 mii vizitatori unici lunar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *