Inaugurarea stadionului liceului “Vasile Alecsandri”

IMG_0087Festivitate dublă la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandr”. La data de 06 noiembrie a avut loc inaugurare a stadionului liceului şi colţişurului ecologic „Eco Alecsandri”.  Începînd de astăzi, elevii de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” vor putea practica sportul chiar în priajma liceului. Este un vis de peste 20 de ani care, în sfîrşit a devenit realitate. Evenimentul grandios a fost posibil datorită unei conlucrări fructuoase  a reprezentanţilor de la AO ”Degețel”, condusă de Preşedintele Philippe Chaudier , Farmaciei Umanitare Internaţionale,  Asociația studenților de la Farmaceutică din Angers, angajații oficiului poștal din Montpellier, Primăria oraşului Ungheni, Consiliul Raional Ungheni, Direcţiei Generale Raionale Învăţămînt, Tineret şi Sport din Ungheni, şi în final, dar nu în ultimul rind, elevilor şi părinţilor.
Într-o perioadă relativ scurtă, doar cîteva luni, un simplu teren a fost transformat în station multifuncţional performant, care va oferi tinerilor facilităţi imense în practicarea sportului.
„După cum am promis, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” are un teren de sport. Acest proiect a putut fi realizat într-un cardu foarte special, fiind vorba de generozitate, prietenie, colaborare, solidaitate şi mult umanism ”, a afirmat Preşedintele AO ”Degețel” Philippe Chaudier şi a înmînat Actul de donaţie pentru toate cele construite doamnei Lidia Covali, directoarea Liecului Teoretic “Vasile Alecsandri”.
Prezent la eveniment viceprimarul Eduard Balan i-a felcitat pe toţi cei implicaţi in realizarea proiectului de succesul remarcabil obţinut. “Anul acesta în central oraşului Ungheni s-au făcut mai multe lucrări de infrastructură, însă, cu siguranţă, acest stadion încununează munca şi efortul comun”, a declarat viceprimarul şi  a oferit elevilor în dar trei mingi pentru praticarea voleiului şi baschetului.
Al doilea proiect , colţişorul ecologic “Eco Alexandri”, coordunat de doamna Ana Nucă şi  a fost realizat de elevii claselor a XII-a, a fost finanţat de Fundaţia Comunitară Ungheni.[wzslider]
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *