Horoscop săptămînal. 3 – 9 noiembrie

horoscopBerbec
Vă veți confrunta cu situații neplăcute. E posibil să aveți de înfruntat atacurile unor colegi sau să realizați că ați luat niște decizii greșite. Dar veți ieși cu capul sus din aceste confruntări.
Taur
Va trebui să demonstrați că sînteți prieteni adevărați, căci cineva apropiat vă va solicita ajutorul. Se preconizează un conflict la locul de muncă. Situația financiară este la cote foarte bune.
Gemeni
Sînt multe persoane care vor încerca să vă facă necazuri. Poate fi vorba și de anumite invidii. Momentan, nu veți putea bloca aceste atacuri, nu veți putea avansa în planurile de viitor.
Rac
Veți avea mai mult chef să vă ocupați de voi înșivă, ceea ce vă va ajuta să fiți mai binedispuși. Dragostea e însoțită de cîteva certuri. Nimic ireparabil, dacă veți ști să cedați.
Leu
Veți începe săptămîna cu o dezamăgire legată de bani. Veți avea niște neclarități legate de statutul profesional: e important să discutați din timp cu cei cu care lucrați.
Fecioara
O sătămînă propice călătoriilor. Veți face cunoștinte foarte utile și veți îndeplini cu bine toate sarcinile. Banii vor fi suficienți. Nu este momentul potrivit pentru achiziții inutile.
Balanța
O săptămînă a constrastelor. O zi caldă, una rece. O veste bună de la persoana iubită, dar unele probleme de serviciu. Veți cîștiga bine, dar și veți cheltui mult.
Scorpion
Vă frămîntă tot felul de întrebări. Încercați să despicați firul în patru, să interpretați fiecare gest și vorbă a partenerului. O discuție deschisă ar putea să ofere răspunsurile.
Săgetător
O săptămînă foarte activă. Veți cunoaște multă lume. Banii nu vă vor stresa și nici nu veți avea chef să vă gîndiți la lucruri serioase. Nu uitați, însă, de viața profesională.
Capricorn
Vreți să schimbați ceva în viață și pentru asta veți avea nevoie de cîștiguri importante. Norocul e de partea voastră și veți găsi cu ușurință oportunități financiare.
Vărsător
Veți fi cam morocănoși. La baza acestui comportament, poate sta o nemulțumire legată de evoluția personală sau profesională. Cei din jur vor încerca să vă ajute.
Pești
Se preconizează călătorii care vă pot schimba viața. Va trebui să vă adunați energia și să gîndiți pozitiv. Situația financiară nu va fi strălucită, dar nici dificilă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *