În lista celor mai active femei ale Ungheniului

În fotografie: Lucia Gavriliuc în fața unor noi provocări, cu ”banca de idei” în mînă

În fotografie: Lucia Gavriliuc în fața unor noi provocări, cu ”banca de idei” în mînă
În fotografie: Lucia Gavriliuc în fața unor noi provocări, cu ”banca de idei” în mînă

Lucia Gavriliuc, directoarea grădiniței ”Steluța” din Ungheni, poate fi inclusă, fără nici o rezervă, în lista celor mai active și mai eficiente femei ale Ungheniului. Vreți dovada? Poftim!
În ultimii ani, grație eforturilor ei, la această grădiniță au fost implementate 15 proiecte!
”Poate că cineva își mai amintește cum arătau spațiile instituției noastre acum cîțiva ani. Ar fi bine să-și amintească, pentru că așa ar înțelege cîtă muncă s-a depus și pentru ce sînt cheltuiți banii”, a menționat dînsa.
Imediat ce pășești pe poarta instituției, nimerești, parcă,  într-o altă lume, cu multe flori, statuete de tot soiul, bănci pentru odihnă, terenuri de joacă și tot așa mai departe.
Săptămîna trecută,  14 doamne, membre ale Cercului de studii pentru femeile lider din Ungheni, și-au vizitat colega. Pînă a intra în grădiniță, unde aveau să pună, vorba ceea, țara la cale, ele au trecut pe la ”Căsuța cu povești”, apoi au ajuns la ”Parcul picilor” cu o moară de vînt în centru, au trecut pe lîngă un teren sportiv bine amenajat, după care au admirat locul unde copiii învață semnele de circulație rutieră, ca, în final, să se odihnească un pic într-un colț absolut superb, pe  bănci instalate chiar recent.
”Ne gîndim cîte eforturi sînt depuse, cîtă inițiativă, dorință și perseverență poate să existe, pentru a obține asemenea performanțe? Nu-i deloc ușor. Trebuie să recunoaștem că e vorba de foarte multă muncă. Asemenea femei trebuie neapărat puse în valoare”, a punctat Svetlana Ciobanu, inițiatoarea și animatoarea cercului pentru femeile lider. ”Mi-ar fi suficient să ni se spună: mulțumim echipei”, a replicat Lucia Gavriliuc, dînd de înțeles că are parte, uneori, de momente mai puțin plăcute, de insinuări nefondate și chiar jigniri.
Dar trece ea și peste asta. Important e că oaspeții grădiniței din acea zi i-au lăsat în dar o adevărată comoară: 15 noi idei de proiecte. Să tot muncească și să muncească!
”Sînt mîndră că pot face ceea ce fac și știu s-o fac bine, alături de parteneri de nădejde, de o echipă de calitate și de părinți minunați”, a subliniat, la final, Lucia Gavriliuc.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *