Horoscop săptămînal 20 – 26 octombrie

horoBerbec
Ești din ce în ce mai apreciat. Ai un simț de observație ascuțit, motiv pentru care te poți concentra cu ușurință asupra relațiilor tale, descoperind ce anume trebuie schimbat pentru a le îmbunătăți.
Taur
Se pare că, oricît de mult ai munci, rezultatele tale cu greu se văd. Ai răbdare, totuși, ca să nu fii dezamăgit. A doua parte a săptămînii îți rezervă surprize frumoase din partea unei persoane pe care abia ai cunoscut-o.
Gemeni
Concentrează-ți gîndurile și faptele asupra rezolvării unor probleme majore. Poți schimba ceea ce se poate schimba și găsești ușor mijloacele pentru a implementa noi reguli. Orice vei cere, vei obține.
Rac
De această dată, familia îți va oferi confortul emoțional de care ai atît de multă nevoie. Te exprimi cu ușurință și știi ce ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus.
Leu
Fii cu mare băgare de seamă la toate onorurile de care vei avea parte. Ascultă doar sfaturile persoanei iubite sau ale prietenilor despre care știi clar că sînt oameni de încredere.
Fecioara
Elimină ideile superficiale și concentrează-te asupra personajelor cheie din viața ta, în loc să te încarci cu fel de fel de responsabilități. trebuie să-ți revizui modul în care îți comunici părerile.
Balanța
Prietenii sînt cei care te ajută în demersurile pe care vrei să le faci. E posbil să ai parte de noutăți care îți vor aduce bucurie. Mergi într-o excursie, la sfîrșitul săptămînii, alături de persoana iubită.
Scorpion
Săptămîna începe cu bucurii. Vei observa cum încet, încet, o nouă direcție în ceea ce privește cariera se întravede. În cazul în care ai nevoie de referințe favorabile, le poți obține acum.
Săgetător
Distracția este garantată, la fel și circumstanțele atenuante pentru ea. În ceea ce privește afacerile și locul de muncă, se pare că nu accepți și alte răspunsuri decît acelea pe care le dorești.
Capricorn
Gînduri vechi și griji încep să revină în mintea ta, încercînd să-ți strice buna dispoziție. Nu te lega prea mult de confortul de care ai acum parte; cu cît îți dorești mai mult, cu atît mai mult riști să pierzi.
Vărsător
Starea de bine și puterea de a aduce în prim plan rezolvări pentru situații ce păreau de nedepășit sînt caracteristice acestei perioade. Îți este recomandat să asculți ceea ce au de spus cei din jur.
Pești
Ești pe cale să obții ceea ce ți-ai dorit cel mai mult. Disciplina și ordinea sînt uitate, trăirea clipei devine principala ta preocupare, însă nu uita să privești spre viitor, planificînd fiecare acțiune.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *