Avem 7 ani! Parcă a fost ieri, într-o zi ploioasă de noiembrie

expresul 7 aniSe vede că acea zi ploioasă de 1 noiembrie 2007, cînd a apărut primul număr al ziarului ”Expresul”, ne-a purtat noroc. O vorbă din bătrîni zice că ploaia este aducătoare de belșug. Și ce belșug ne-a adus pînă acum! Mii de prieteni dragi, parteneri, colegi. Mii de abonați din trei raioane ale Republicii Moldova, care, vor ele sau nu, sunt sortite să fie mereu împreună. Și vor fi, într-un fel sau altul.
Deoarece am ajuns la șapte ani, ne-am gîndit la șapte cuvinte care ne-ar caracteriza: experiență, profesionalism, entuziasm, operativitate, calitate,  echidistanță, optimism.  Toate acestea ne fac să credem că avem viitor, un viitor pe care-l merităm.
Dar să nu credeți că totul e atît de frumos și luminos. Nici pe departe.  Am putea veni cu alte șapte cuvinte de la polul opus: dezamăgiri, insuccese, lipsuri,  piedici, invidii, nedreptăți, acuzații nefondate. Și acestea ne fac să credem că avem viitor, un viitor pe care-l merităm. Cum poate fi altfel, dacă am reușit să trecem peste toate cu capul sus.
Începînd cu această ediție, mai facem un pas înainte. Probabil, ați sesizat schimbările de design. În plus, ni s-au mai alăturat doi tineri frumoși la suflet și la chip: Alexandru Plăcintă, caricaturile căruia vor înfrumuseța pagina 12; și Andrei Struc, care va veni cu sfaturi utile în ale grădinăritului.
Șapte ani este doar începutul. Nu știm dacă ne va felicita cineva cu această ocazie. Ne felicităm noi și vă felicităm pe voi, dragi cititori, pe cei care ați ales să fiți alături de noi, să aveți încredere în ceea ce facem.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *