Au găsit un mod ingenios de a-și petrece timpul

Imagine simbol: www.ziare.com

Imagine simbol: www.ziare.com
Imagine simbol: www.ziare.com

Au renunțat la duminicile plictisitoare, petrecute în bucătărie, și au început să-și dedice timpul liber lor. Este vorba de un grup de vreo zece femei din satul Boldurești, de diferite vîrste, de diferite ocupații, cu studii superioare și fără ele. Toate însă au ceva în comun – dragostea pentru frumos. Iar frumosul, așa cum îl înțelege fiecare dintre ele, nu este nimic altceva decît cîntec, poezie, pictură, croșetat.
Iată că, de la un timp încoace, de bună voie și nesilite de nimeni, boldureștencele au decis să se întîlnească, în fiecare duminică, la cîte una dintre ele acasă. Așa și fac. Cineva vine să demonstreze prietenelor sale ce gentuță frumoasă a croșetat în ultimul timp, alta se laudă cu versurile pe care le-a scris, a treia – că a reușit să inventeze ceva gustos la bucătărie și tot așa mai departe. Fiecare își împărtășește recentele sale reușite în ale frumosului.
Iată ce modalitate ingenioasă de a-și petrece timpul liber au găsit!
”Nici nu știu cînd și cum am reușit să ne formăm ca grup de adevărate entuziaste. Acum, ne implicăm și în toate activitățile culturale din sat”, afirmă Aliona Postu, una dintre cele mai active femei din Boldurești. Apropo, ei îi place să scrie versuri și să-și delecteze amicele cu recitaluri.
Potrivit dînsei, deși nici una dintre ele nu are studii în domeniul artelor, totuși, în comun, au reușit deja să organizeze cîteva spectacole cultural-artistice, pe care le-au prezentat consătenilor de pe scena casei de cultură.
La ora actuală, orice locuitor al satului știe despre acest grup de femei, îndrăgostite de frumos. Dacă cineva are nevoie de vreun sfat în acest domeniu, apelează cu toată încrederea la ele.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *